Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Strindheim Håndball Elite | September 25, 2017

Strindheim Håndball Elite - Utvikler talenter

I sesongen 2017/2018 har klubben ett lag i 2. divisjon og i 3. divisjon.

Alle verv i Strindheim IL Håndball Elite er basert på frivillig innsats. Mange yter en fantastisk god innsats i ulike verv i klubben.

Vi ønsker alle som vil arbeide for å utvikle klubben videre og bidra til ytterligere framgang for håndballen, hjertelig velkommen!

Fakta om Strindheim IL Håndball og Strindheim IL Håndball Elite:

Antall lag påmeldt til seriespill 2016/17: 66 lag -  31 guttelag /35 jentelag / 2 HU-lag

Aldersklasser: 7 år til godt voksne.

Ledere:

For Strindheim IL Håndball, Kolbjørn Hole

For Strindheim IL Håndball Elite, Bente Rødahl.

Hjemmearena: Leangenhallen

Kjerneverdier:

• Vi har kvalitet som fokus i alt vi gjør. Resultater kommer som konsekvenser av positive og kvalitetsmessige prestasjoner over tid.
  • Ærlighet gjennomsyrer alt i hverdagen vår. Vi skal alltid opptre ærlige, selv om det i et kortsiktig perspektiv kan føre til at vi går glipp av en fordel.
  • Vi skal har respekt for alle rundt oss, i og utenfor prestajonsgruppa.
  • Entusiasme skal være vårt kjennetegn. På trening og kamp skal vi kjennetegnes med at vi er entursiastiske i alt vi gjør
  • Alle som er tilknyttet oss skal føle tilhørighet.