Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 19, 2019

Scroll to top

Top

Håndballskole i vinterferien

Håndballskole i vinterferien
admin
  • On 2. februar 2017
Strindheim Elite inviterer til håndballskole for spillere født 04, 05 og 06 i vinterferien. Trenere vil være spillere fra Strindheim Elite - G18/Senior. Det vil bli servert lunsj og frukt i Leangenhallen begge dagene. Det er i tillegg lurt å ha med ekstra drikke og frukt til energirike dager. Kostnad kr 450,- som betales inn på konto 4212.19.20802, evt VIPPS til nr 33456, merk spillers navn. Noen har allerede meldt seg på og er registrert gjennom sportslig leder for yngres, Trond Føynum. Øvrige påmeldelser og henvendelser vedr. allergier og annet kan skje til undertegnede. Denne skolen er for spillere i Strindheim og arrangeres i egen regi. Det vil derfor ikke bli gaver i form av t-skjorter og baller. Derfor ta med egen ball. Påmelding med spilleres navn og fødselsår samt informasjon om pårørende om det skulle bli behov for kontakt, mail og mobil. Velkommen! Frist for påmelding er onsdag 8. februar. Kontakt: Bente Rødahl, mail:bente.rodahl@arkiplan.no