Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 19, 2019

Scroll to top

Top

Opptur i adventstiden

Opptur i adventstiden
admin
  • On 7. desember 2016
Når vi nå er inne i adventstiden, er det en ny glede over spillet i gruppa. Vi ser en glød og en lyst til å spille for hverandre, samt vilje til å gi det lille ekstra i hver duell. Fra vi gikk av banen etter det sure hjemmetapet mot Tynset den 13/11 har laget jobbet beinhardt og satt fokus på utvikling både individuelt og som gruppe.  Det kan se ut som at noe av det vi jobber med virkelig har begynt å løsne nå. Først møtte vi Drammen 2 hjemme i Leangenhallen den 26/11. Et oppgjør vi var klar over måtte gi oss to poeng. Fra  første sekund av kampen gir vi bånn gass, og kjører fullstendig over drammenserne. Anført av en strålende Erik Nordskag, vinner vi til slutt 36-21. Så møtte vi Elverum 2 i Nidarøhallen den 4/12. Også nå viser laget en ny side som vi så langt i denne sesongen kun har sett glimt av. Laget jobber seg gjennom i de tunge periodene og ser ikke ut til å bukke under for presset noen gang gjennom de to kampen. Det å se to keepere som Kristian Fossum og Håvard Aune utfylle hverandre slik de gjorde denne andre søndag i advent, er ikke mindre enn helt strålende. Nå venter bortekamp mot Vikhammer søndag 11/12, før vi tar juleferie, forhåpentligvis etter enda en god kamp.