Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| May 19, 2019

Scroll to top

Top

Ned- og opptur

Ned- og opptur
admin
  • On 7. november 2016
Liten nedtur og en stor opptur på østlandet Helga 22. og 23. oktober tok Strindheim elite  turen til Oslo og Horten for kamper i 2. divisjon. Etter flere nestenkamper den siste tiden var vi nå klare for å ta flere steg i jakten på poeng i denne tøffe divisjonen. Lørdagens kamp starter trått og vi sliter med å finne rytme både fremover og bakover på banen mot knalltøffe studenter fra hovedstaden. Det utvikler seg til å bli en kamp om hver besittelse. Etter å ha hengt etter, for så å ta oss inn, blir vi hakket for svake i sluttminuttene. Vi taper til slutt med 2. Søndags formiddag dro vi videre til Horten, meget klare for å revansjere det vi tapte dagen før. Vi starter veldig bra og holder hele tiden et ørlite høyere tempo enn motstanderen. Til tross for litt for mange svake avslutninger holder vi hodet kaldt og fokuserer på neste oppgave. Mot slutten av kampen er det denne gangen vi som er kaldest og kan reise hjem med 2 poeng etter det som er kjent som en trenerseier, 26-25.