Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2019

Scroll to top

Top

Trønderenergi-Cup G18

Trønderenergi-Cup G18
admin
  • On 14. september 2016
I helga stilte våre G18 gutter opp i sine første offisielle kamper som 18-årsspillere. Trønder Energi-cup stod for tur. Første kamp mot Molde på fredag ble preget av litt lite samkjøring, men når tempoet skrues opp er det tydelig at det bor mye håndball i disse gutta. Kampen ender uavgjort, 17-17. Lørdagskveld var det på´n igjen. Denne gangen mot våre egne 00-gutter.  Dette var en kamp vi på forhånd visste kom til å bli beintøff. Ganske riktig fikk 00-gutta kjøre litt for mye av sitt eget spill tidlig i kampen, og vi kommer på etterskudd i alt for stor grad. Etter hvert kjemper vi oss inn i kampen igjen og de siste minuttene klarer vi å snur vi kampen. 00 klarer ikke å sette sitt frikast på overtid, og vi vinner vi 14-13. Søndag gikk siste gruppespillkampen mot Skogn. Noe særlig til kamp ble det aldri, og med seier 23-10 går vi til finalen. Her møter vi nok en gang Strindheim 00. Denne gangen må vi bare innrømme at slitne ben, tunge hoder i forsvar, og for mange tapte 100% sjanser gjør sitt til at det blir vanskelig.  Selv om keeper, Anders Helberg, står eminent klarer vi ikke å produsere mye fremover. Vi taper finalen 14-8.