Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2019

Scroll to top

Top

Strindheim – CSK

Strindheim – CSK
admin
  • On 11. september 2016
Nye steg, nye utfordringer. Søndag møtte våre gutter Charlottenlund i Rosenborghallen. Sist helg vant CSK greit mot St. Hallvard, og vi visste at dette ville bli en solid utfordring. Det fikk vi merke fra første forsvar. CSK kjører på med et enormt tempo, og har med seg en hel rekke spillere med solid 1. divisjonserfaring. Dette skaper uro i våre rekker. Vi detter litt bakpå fra start, men holder oss fast  4-5 mål bak CSK opp gjennom det siste kvarter at første omgang. Vi går til pause på  stillingen14-8. I garderoben legges en plan for å møte CSK bedre i andre omgang, men vi sliter med å få det utført i praksis. De er tøffere, tyngre, eldre, og gjennom andre omgang må vi se at de rykker solid ifra. Vi taper til slutt 34-19, men ser frem mot en ny treningsuke, og kvalifisering til NM20 neste helg! Dagens opptur unge var Morten Molid som gjør en solid innsats både i angrep og forsvar. Han viste muskler mot erfarne CSK spillere.