Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2019

Scroll to top

Top

Seriestart 3. div

Seriestart 3. div
admin
  • On 15. september 2016
Onsdag 14.sep var det seriestart for Strindheim sitt lag i 3. divisjon. Dette var også en kamp der Even Svorkmo gjorde comeback for Strindheim.  Even har spilt i både Bodø HK og NTNUI siden sist han var i Strindheim. Vi viste at CSK hadde med flere spillere med erfaring fra 2. og 1. divisjon. I garderoben ble vi ble enige om at vi måtte stenge igjen i forsvar og sette de sjansene vi fikk i angrep. Vi fikk til tider tettet igjen forsvaret, men slet med å sette mulighetene vi fikk i angrep. Pauseresultatet var 11-16 til CSK. 2. omgang startet rett og slett veldig dårlig for oss. CSK fikk mange gratis mål på sine kontringer. Etter en timeout rundt 12 minutter ut i omgangen fikk vi orden på forsvaret og satt mulighetene våre i angrep. Til tross for vårt unge lag og ett tap mot CSK tar vi med oss det positive opplevelsene i kampen. Sluttresultatet blir til 24-36 og banens beste spiller var spillende trener Even Svorkmo.