Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2019

Scroll to top

Top

Kvalifisering NM20

Kvalifisering NM20
admin
  • On 18. september 2016
Sommerlig helg i Tønsberg Fredag 16. sep ankom vi Tønsberg til strålende sol og herlig liv i denne sørlandsbyen. Vi sjekket inn på hotellet og forberedelsene inn mot kvalifiseringen til NM20 kunne starte. Lørdag var vi oppe i god tid og fikk oss nok mat til å holde to kamper. Først ut var hjemmelaget Nøtterøy. Etter fjorårets Lerøy-kvalifisering visste vi litt om hva vi kom til å møte, og det viste seg å stemme godt. Vi pusher Nøtterøy høyt med vårt utgrupperte forsvar og gir dem aldri fred til å sette igang noe spill. Fremover er vi kjappe, effektive og går til pause med ledelse 13-11. Andre omgang starter slik  første slutta og vi får fort en luke på 4 mål. Vi holder dem greit bak oss helt til det står 8 minutter igjen. Da går det i svart og vi klarer ikke å score mål. De scorer flere, og tapet er et faktum når de setter inn sitt siste mål bare 5 sekunder før slutt. Altså tap 25-23 for Nøtterøy. Inn mot andre kampen visste vi ikke så mye om motstander Follo, men startet med at blanke ark. Vi kommer godt igang, denne gangen med et litt mer stabilt 6-0 forsvar. Kampen ligger og vipper hele første omgang før vi går til pause 3 mål bak. I andre omgang kommer den "svarte" perioden igjen, på samme måte som i første kamp, bare en god del lengre. Vi scorer knapt og slipper inn veldig mye. Tunge ben, tomme hoder og høye skuldre resulterer i et tap på 34-21. Noe vi mener ikke representerer forskjellen mellom prestasjonene, men helt klart viser forskjell på innsatsen og glød utover i kampen. MEN, slik vi jobber, er det nye steg som gir oss nye utfordringer og den neste kampen er alltid viktigere enn den forrige. Neste kamp for senior 2. div, er bortekamp mot Kolbotn lørdag 1. okt, kl 16:00.