Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| April 22, 2019

Scroll to top

Top

Dobbelt Strindheim i Trønderenergi-cup

Dobbelt Strindheim i Trønderenergi-cup
admin
  • On 15. september 2016
Det gror godt i rekkene under seniorlaget. Gutter 00 har levert en svært god prestasjon i Trønderenergi-cup 2016. De deltok både i 16 og 18 års klassen. I 16 års klassen ble Vikhammer, CSK, Melhus Gimse og Sverresborg (01) slått i innledende spill. I 18 års klassen ble det knepent tap mot Strindheim (14-13), mens Molde ble slått komfortabelt på søndag morgen. Finalen i gutter 18 og semifinalen i gutter 16 ble spilt på samme tid. Alle 15 ble derfor med på presentasjonen før finalen gutter 18, i Nidarø A. Mens 8 løp for å spille semi i D3 mot Elnesvågen, så gjorde de øvrige de siste forberedelser før finalestart mot Strindheim Gutter 18. Etter at Elnesvågen var slått 17-10 i G16 semifinalen kunne guttene løpe tilbake til A-hallen hvor de så at også finalen ble vunnet, komfortabelt 14-8. Finalen mot Sverresborg, Gutter 16, ble vunnet 16-13. Ei herlig helg med gutter som har stor iver, innsatsvilje og stor interesse for sporten sin. Det meste av spilletiden ble brukt til å prøve å sette ett godt 6-0 forsvar, noe som har vært fokusområde på treningene siste tiden. Mye lykkes vi godt med men selvsagt er det mye som fortsatt kan bli adskillig bedre. Seriestart i Regionsserien er lørdag 17.09, borte mot Stjørdalsblink.