Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 19, 2019

Scroll to top

Top

Treningskamper mot Vikhammer – G18 og senior

Treningskamper mot Vikhammer – G18 og senior
admin
  • On 19. august 2016
Onsdag 17. aug stilte vårt G18 lag i treningskamp mot Vikhammer, et av lagene som er å anta i toppen av Trondheims G18 serie. Det ble spilt tre omganger á 20 minutter. Første omgang åpner vi knallsterkt og stenger forsvaret før vi fosser opp og får inn enkle mål i ankomstspillet vårt. Utover omgangen hever Vikhammer forsvaret, og det blir en tett kamp videre. Vi går til pause med en god ledelse. Andre omgang er helt jevn, før vi taper såvidt den 3dje. Det vises godt på G18 guttene at de nå trener med vårt seniorlag. Det lukter svidda av hver duell. Noen slitne ben etter tunge treningsøkter i helgene merkes, men alle presser seg godt ut av komfortsonen. Fredag 19.aug møtte vi igjen Vikhammer, men da var det seniorlaget sin tur. Begge lag stilte med flere spillere fra G18 stallen, og selv om vi nok en gang åpner kampen forrykende, går vi til pause på 13-13. Det må sies at Vikhammer sjokkerte litt med en mer offensiv inngang på andre omgang. Vi blir stående for mye på hælene mens de kjører sitt kjente utgrupperte forsvar. Utover omgangen henter vi oss godt inn igjen, og det blir tett helt til siste sekund. Det ender til slutt med tap, men veldig mye positivt å ta med videre. Laget går nå inn i de to siste treningsukene før seriestart mot St. Hallvard 2, hjemme i Leangenhallen den 3. september.