Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 19, 2019

Scroll to top

Top

Nytt styre i Strindheim Elite

Nytt styre i Strindheim Elite
admin
Onsdag 27. april ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i Strindheim Elite og valg av nytt styre. Det nye styret består av følgende: Bente Rødahl (styreleder), Bjørnar Gullbrekken (nestleder), Ken Skjevik (økonomi), Kolbjørn Hole (rep Bredde), Arne Høgdahl (sport fra 1. juni), Roar Aune (sport/arrangement), Lars K. Fossum (web/arrangement), Jonas Melby (vara). I det nye styret har samtlige medlemmer en tilknytning til spillergruppa eller klubben. Den viktigste oppgaven for det nye styret er å legge et godt økonomisk, sportslig og miljømessig grunnlag for neste sesong. Viktige avklaringer er nødvendig både i forhold til trenerspørsmål og spillergruppa. Styret vil fortsette samarbeidet med Strindheim Bredde og ønsker med det å skape et godt og solid fundament for langsiktig stabil rekruttering til seniorlaget. Styret i Strindheim Elite takker samtidig det avtroppende styret for jobben som er gjort.