Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| February 19, 2019

Scroll to top

Top

Full pott i helgens kamper

Full pott i helgens kamper
Helgens hjemmekamper mot Ålesund på lørdag og Bergsøy på søndag ga full uttelling. I lørdagens kamp starter våre gutter med et sterkt 6-0-forsvar som gjør det vanskelig for Ålesund å komme til gode muligheter. Samtidig får vi mange gode kontringssjanser. Med stillingen 14-4 etter ca 20 min, ble det en mulighet til å prøve ut forskjellige formasjoner. Spesielt godt var det at vi fikk trene på at vår storskytter, Joakim Fischer Horrigmo, får mannsoppdekking. Vår gode strekspiller, Sverre Bjørbekk, var meget sterk både i forsvar og angrep i kampen mot Ålesund. Søndagens kamp mot Bergsøy ble et tøffere oppgjør og vi "sliter" hele første omgang med å finne en god rytme i angrepsspillet. Bergsøy spiller et godt 3-2-1-forsvar og vi har vanskeligheter med å finne gode løsninger. Vi er et mål bak til halvtid, men i andre omgang får vi bedre tak angrepsspillet, samtidig som Bergsøy blir straffet med flere utvisninger for hardt spill. Dagen før var vårt overtallsspill svakt, men mot Bergsøy fungerer det bedre og hver mulighet til å spille med en man mer ble godt utnyttet. Vi vinner til slutt kampen komfortabelt og vårt lag ser bedre og bedre ut for hver uke som går. Det blir artig å følge Sven Tore og guttene i de resterende kampene denne sesongen.....dette laget blir vanskelig å slå. Neste hjemmekamp er førstkommende søndag, 14. feb kl 14:30 i Leangenhallen